Horká linka
569 430 384

Tvarohové pirohy plněné kysaným zelím se žampiony

Vyzkoušejte recepty z našeho tvarohového těsta Amylon.

Příprava 25 minut

Nakupte u nás ingredience: Tvarohové těsto 5 kg,

    Směs Tvarohové těsto Amylon,

    voda,

    kysané zelí,

    žampiony,

    cibule,

    sůl

Chcete přidat svůj oblibený recept?

  1. Příprava náplně: na pánvi orestujeme cibuli se žampiony, mírně osolíme a přidáme kysané zelí. Necháme jednotlivé složky spojit a před samotným plněním odstavíme a necháme vychladnout.
  2. Směs na přípravu TVAROHOVÉ TĚSTO Amylon připravte dle návodu (1 kg směsi smícháme s 800-900 ml vody) a vypracujeme vláčné těsto.
  3. Těsto rozválíme na pláty o síle cca 3 mm V případě potřeby podsypáváme hladkou moukou.
  4. Rádýlkem vytvoříme čtverce o libovolné velikosti, na které klademe náplň.
  5. Dva protilehlé rohy jednotlivých čtverců dobře spojíme, čímž vytvoříme naplněný „trojúhelník“ Vhodíme do vroucí vody. Doba vaření 10-12 min.
  6. Podáváme ozdobené čerstvými bylinkami (pažitka,petržel), zelenou cibulkou, pórkem, salátem apod.