Horká linka
569 430 384

Štrůdl s rýžovým pudingem a jablky

Štrůdl jinak...

15 minut + 20 minut

Nakupte u nás ingredience: Bio skořicový cukr 20g, BIO puding rýžový se skořicí a jablkem 40 g, Skořicový cukr 5 kg,

    • 1 celozrnné listové těsto
    • 1 BIO rýžový puding s jablkem a skořicí Amylon
    • 1 BIO skořicový cukr Amylon
    • 150 g jablek
    • ½ l mléka
    • 1 vajíčko na potření

Chcete přidat svůj oblibený recept?

  1. Rýžový puding uvaříme dle návodu v ½ mléka a necháme vychladnout
  2. Poté ho rozetřeme na rozválené těsto, dále navrstvíme nastrouhaná jablka a posypeme skořicovým cukrem.
  3. Štrůdl pečlivě zabalíme a potřeme rozšlehaným vejcem.
  4. Pečeme v předehřáté troubě na 200 °C cca 20 minut.