Horká linka
569 430 384

Matcha roláda s ananasem

Tip Amylonky: Do náplně přidejte nadrobno nakrájená 2 kolečka čerstvého ananasu a na posypání nahrubo nasekaná dýňová semínka.

50 minut

Nakupte u nás ingredience: Bio puding matcha s příchutí ananasu bez lepku 40 g, Bio kukuřičný škrob 200g,

    SUROVINY NA TĚSTO:

    • 3 lžíce bezlepkového BIO kukuřičného škrobu AMYLON,
    • 1 kypřící prášek do pečiva,
    • 5-6 vajec od šťastných slepic,
    • 2-4 lžíce třtinového přírodního cukru.

     

    PUDINKOVÁ NÁPLŇ:

    • 2 lžíce BIO třtinového cukru,
    • 0,3 l mléka do pudingu,
    • 1 sáček pudingu Matcha s příchutí ananasu AMYLON,
    • 2 lžíce másla

Chcete přidat svůj oblibený recept?

  1. Nejprve uvaříme puding dle návodu na obalu a necháme jej vychladnout. Troubu si předehřejeme na 170 °C.
  2. Do mísy vyklepneme 5-6 celých vajec, šleháme asi 5 minut do husté pěny. Poté opatrně metličkou zašleháme smíchaný kukuřičný škrob a prášek do pečiva. Připravené těsto rozprostřeme na plech vyložený vymazaným pečícím papírem.
  3. Pečeme dozlatova asi 10 minut. Po vyndání necháme chvilku vychladnout, poté společně s papírem smotáme do tvaru rolády.
  4. Mezitím si připravíme náplň. Do vychladlého pudingu přidáme máslo a vyšleháme dohladka.
  5. Naplníme roládu, posypeme nakrájeným ananasem a stočíme.
  6. Celou roládu můžeme potřít zbytkem náplně a posypat krájenými pistáciemi.