Horká linka
569 430 384

Bramborové placky na grilu s mungo salátem

30 minut

Nakupte u nás ingredience: Bio bramborové placky 250 g,

    • Bio bramborové placky Amylon
    • Mungo klíčky
    • Rukola
    • Grapefruit 1ks
    • Olivový olej 
    • Slunečnicová semena (loupaná) 
    • Kešu ořechy 
    • Sůl
    • Bio ocet balsamico

Chcete přidat svůj oblibený recept?

  1. Mungo necháme naklíčit 2-5 dní předem, ideálně v PET lahvi případně v nakličovacích miskách
  2. Na pánvi rozehřejeme Bio olivový olej a na chvíli opražíme nakrájené kešu oříšky společně se slunečnicovými semínky.
  3. Bio Bramborové placky připravíme dle návodu na krabičce. Potřeme olivovým olejem a pozvolna grilujeme.
  4. Lístky rukoly omyjeme vlažnou vodou a dáme do mísy. Přisypeme naklíčené mungo fazolky. Přidáme oloupaný grapefruit nakrájený na malé kostičky.
  5. Salát lehce osolíme, zakapeme Bio olivovým olejem a Bio balsamikovým octem. Podáváme ozdobený opraženými oříšky.