AMYLON

Potravinářské suroviny

Glukózové sirupy

Sladké glukózové sirupy Amylon jsou směsi sacharidů získané ze škrobu. Využívají se v potravinářství k doslazování produktů, slouží také jako antikrystalizátor. V naší nabídce naleznete klasické a glukózové sirupy s výbornými vlastnostmi. Vyzkoušejte glukózové sirupy Amylon!

Suché glukózové sirupy

Suché glukózové sirupy se získávají ze škrobů. Jde o bílý prášek se sladkou příchutí a bez cizích příměsí. Rozpuštěním suchého glukózového sirupu ve vodě získáme čistou teutinu, kterou lze využít jako zahušťovadlo nebo plnivo. Suché glukózové sirupy jsou vhodné jako nosič práškových směsí. Vyberte si z nabídky Amylon!

Pšeničný škrob

Je důležitá surovina pro pekařské produkty, cukrářský a masný průmysl. Škrob se používá v mnoha výrobcích potravinářského a nepotravinarskeho průmyslu. Škrob pomáhá zahušťovat a upravovat viskozitu výrobků.

Soltex NP 1

Velmi jemný prášek izolovaný z pšeničné mouky. Nativní pšeničný škrob je polysacharid složený z molekul glukózy. Používá se k potravinářským a technickým účelům.

Soltex NP 4

Velmi jemný prášek izolovaný z pšeničné mouky. Nativní pšeničný škrob je polysacharid složený z molekul glukózy. Používá se k potravinářským a technickým účelům.

Soltex NP 6

Jde o nativní škrob používaný ve výrobě potravin. Používá se k zahušťování a zlepšování viskozity.

Instantní mouka

Wheatamyl F 450 práškový mix používaný pro náplně a těsta. Jsou to malé vločky bez cizích příměsí, barva bíla se žlutým nádechem, příjemné vůně bez cizích pachů.